Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

Başkan Yılmaz'dan çağrı merkezi hizmeti

Başkan Yılmaz

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, belediyenin gülen yüzü Kentli Servisi ve 444 99 10 numaralı çağrı merkezi`nin ilçenin en iyi koordinasyon merkezi olduğunu söyledi.

Karesi Belediyesi Koordinasyon Merkezi 444 99 1o No’lu telefonla hizmet veriyor.
Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, belediyenin gülen yüzü Kentli Servisi ve 444 99 10 numaralı çağrı merkezi`nin ilçenin en iyi koordinasyon merkezi olduğunu söyledi.
Karesi’li vatandaşların en hızlı ve kaliteli hizmeti bu hat üzerinden alabileceklerini işaret eden Yılmaz, Karesi Belediyesi`nin 444 99 10 numaralı Çağrı Merkezi ve Kentli Servisinin, Karesi İlçesi`nin koordinasyon merkezi haline getirildiğini bildirdi.
Belediye ile ilgili talep, şikayet ve beklentilerin tamamı için ulaşılabilecek olan 444 99 10 no’lu Kentli Servisi ve Çağrı Merkezi`nin Karesi`nin en iyi koordinasyon merkezi olduğunu öne süren Başkan Yılmaz, Karesi’li vatandaşların en hızlı ve kaliteli hizmeti Kentli Servisi vasıtasıyla alabileceklerini belirtti.
Yılmaz: “Hat tanıtılacak”
14 Temmuz`da hizmete başlayan Kentli Servisi ve 444 99 10 numaralı çağrı merkezi hakkında bilgi veren Yılmaz şöyle konuştu: "Sorunu olan bir kişi, doğrudan 444 99 10 No’lu hattı ararsa işleri daha hızlı bir şekilde çözülür. Çünkü tüm müdürlükler, talimatları söz konusu numaradan alıyor. Çağrı Merkezi`nde çalışan personelimiz, hatta gelen talep ve şikayetleri anlık olarak ve koordineli bir şekilde ilgili birime aktarıyor. Bu hattı muhtarlarımız, meclis üyelerimiz ve kanaat önderlerimiz aracılığıyla halka duyurmamız gerekiyor. Çünkü her an bir afet olabilir. Gereken mekanizmaların çalışabilmesi için hepimizin bilinçli olması lazım."



  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı